Verantwoording

By laraschrijft

29/02/2008

Category: Uncategorized

Leave a Comment »

Even ter uitleg van het vorige filmpje…
’t Is een of andere  actie van een geflipte lesgever (armando).

’t Is een dans van de Maori’s. Daarbij staan de mannen vooraan en uiten ze zich als strijder, ze slaan op hun knieen en trekken het lelijkste gezicht dat ze kunnen, waarbij ze roepen “kamathe”, wat zoveel betekent als “ik was/ben dood”. De vrouwen strekken zich uit naar de mannen en roepen “Kahura”, dat is iets in de aard van “krijg leven”.

Verder wil ik er nog even op wijzen dat mijn emailadres gecontroleerd wordt als ik op outreach ben. Ik ga een gesloten land binnen, dus stuur me geen emails waardoor ik in de problemen kan geraken, over ywam of het doel van mijn reis naar daar.

Dan is er ook nog slecht nieuws… twee leden van de dts zijn reeds een week vermist, apart van mekaar. Ze zijn allebei 30+ en het was hun eigen keuze, dus veel zorgen hoef je je niet te maken. Het gaat om de man uit Ghana en de vrouw uit Kameroen.
Die laatste heeft intussen laten weten dat ze terug zit in haar thuisland, wat gelogen is, aangezien zij het land nog niet verlaten heeft volgens de luchthaven/douane instantietoestanden. Zij gaat maw een beter leven zoeken in Europa en heeft de dts daar voor misbruikt… (maar ik denk niet dat het plan al van te voren vaststond.) Ik wens haar in elk geval het beste toe en dat ze niet in de illegaliteit of onderwereld terecht komt. ’t Is een spijtige zaak

De Ghanees heeft al laten weten dat hij terug komt, maar hij gaf geen details over de datum en zei ook dat ie niet in Nederland zat. Dus dat zien we dan wel weer…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: