dinges

By laraschrijft

16/02/2008

Category: Uncategorized

7 Comments »

mijn zusje is langsgekomen ole. (doe maar alsof er een accent op de e van ole staat, want ik heb hier een qwerty toetsenbord en die loser heeft dat natuurlijk niet he…idem voor de e van he. Have mercy on me)
en ze bracht voor mij een boekje mee ole! met allemaal bemoedigingen en foto’s van jullie ole!
en dat was leuk ole! (over sommige mensen was ik zeer verbaasd dat ze erin stonden, andere mensen dat ze er niet in stonden. Maar goed, ik ben op een dts en daar slaan ze u de oren van uwe kop met boodschappen over vergeving, dus ik vergeef jullie. Gek dat ik echt heel hard moest nadenken over de ‘oren van uwe kop’, omdat ik dergelijke uitspraken de voorbije maand niet voorbij heb horen komen)

het zijn drukke, vermoeiende dagen hier in amsterdam.
Ik hou er wel van! Het is een gigantisch gebouw in’t midden van Amsterdam, vol leven. Er is helemaal bovenin een gebedstoren met uitzicht over de hele stad, overal ramen enzo. Dit is echt prachtig om te zien, vooral ’s nachts! 
Elke avond -en overdag soms- maak ik een wandeling langs de grachten met Andrew.
Heb al een paar praatjes gemaakt met willekeurige krakeruitziende mensen op straat, uitnodigingen ontvangen om naar lezingen en feestjes te komen… moet ik zeker eens in mijn schema beginnen zetten!
En af en toe deel ik (in groep) koffie en koekjes uit aan daklozen. Maar daar gaat het eigenlijk niet om, ’t gaat meer om de praatjes die we maken. Ze zijn blij dat mensen tijd voor hun vrijmaken om te luisteren en respectvol met hun om te gaan. Mensen die ze in hun waarde laten en niet naar hun kijken als ‘zielige arme stakkers’ of ‘vieze vuile luilakken’, maar gewoon als hun naaste… 

Maar ik hoor zo weinig van jullie! Ik heb een beetje moeite met antwoorden op emails enzo, waarvoor sorry, maar bel me eens he! Het beste is om op mijn (Nederlandse!) gsm te bellen, de studententelefoon hier is drie verdiepingen onder mij en men negeert dat gerinkel nogal vaak.

Ik weet nu ook waar ik mijn Nederlandse outreach ga doen…
Innnn Utrecht& Flevoland! We gaan met zijn zessen, toevallig allemaal van hetzelfde geboortejaar (ook ons staffie, jaja)
Maar nog meer kijk ik natuurlijk uit naar outreach CHINAAAAA

Pfoe mijn Nederlands verslechtert echt, ik spreek hier niets dan Engels. Blijf bij me, retorica, blijf bij me.

Ik heb trouwens een King James gekocht, prachtig die taal, wel teleurstellend dat ik pas later te horen kreeg dat het een vertaling van het Latijn is en bijgevolg niet zo origineel is. Ik snap nu niet meer zo goed waarom mensen King James altijd als de ultieme, heilige vertaling zien en me daarin hebben beinvloed, BOEEEEEE

Mijn nieuwe kamergenote is Darcy, nenamerikoets.

Ik spring hier van de hak op de tak op de twijg op het blad, hamai. vergeef me. herinner me alstublieft als de lara die ik ooit was en niet als… dit 😉

Advertenties

7 Responses to “dinges”

 1. Hoi Lara,

  Het is inderdaad lang geleden dat je nog iets van mij gehoord hebt (en waarschijnlijk ook van anderen). En hoop ook echt dat ik ook in dat fotoboekje sta, ik heb toch een foto opgestuurd.
  Hier gaat alles zijn gewone gangetje… al mis ik hou gekheid wel een beetje. Ik wou gewoon even zeggen dat je het prachtig doet daarginds… geniet ervan… dit is iets wat je waarschijnlijk maar één keer zal kunnen meemaken…

  dikke knufs

  Rebecca

 2. Iemand met iets om het hoofd slaan
  of
  iemand de oren van de kop zagen

  But apart from that, yay to you!
  Ik ben net terug van ichtusweekend, het was heel gezellig, maar ging door in een totaal concentratiekamp zodat de slaap zich in mijn ogen wringt. Maar ik moet nog naar Breeze vanavond, dus kan ik niet gaan slapen. Hoewel een dutje er straks misschien wel nog even afkan.
  En ik bel niet omdat ik niet veel geld heb, maar smsen doe ik toch, ni’et? Hé? Hé?
  (bah doet me aan T denken en daar heb ik ff geen zin in..)
  Ik ga nog even commenten op die andere post 🙂
  Dikke kus,

  Hanneke -xxx-

 3. en of die die streepjes wel hebben! n normale gevallen in ieder geval wel.. alleen niet als aparte toetsdinges. ze werken iets efficiënter op een qwerty zeg maar..
  ik heb r trouwens nog n mail rond gestuurd, maar gek genoeg er zelf nooit meer aan gedacht.. ik bespaar je mijn hersenspinsels en verklaringen. het spijt me iig als ik je verwachtingen (die wat dat betreft niet heel onlogisch lijken) niet waargemaakt heb. mooi dat je me al vergeven hebt (al is vergeven en vergeven natuurlijk twee hè (op een qwerty is het eigenlijk veel logischer.. geen gedoe met ctrlalt):)
  ik stel overigens voor dat je je bron rond dat latijn even checkt..

  ik ga slapen.. be blessed!

 4. mail rondsturen? ‘er’ nooit meer aan gedacht?
  je spreekt in raadsels, jonge vriend
  en nu heb je nog niet uitgelegd waar die accenten nu zitten! tsss

 5. er is mij altijd verteld dat leren het beste werkt als mensen zelf ontdekken… ik heb toch al een hint gegeven, die ik nu nog wat concreter zal stellen: hij bevindt zich onder een toets met een dubbele functie, die op een azerty toets over meerdere zijn verdeeld..
  Hannah Demaerel stuurde een mail omtrent het bemoedigingsboek, die ik doorgestuurd heb naar alle ichtianen..
  en jonge? tsss

 6. It sounds like you’re creating problems yourself by trying to solve this issue instead of looking at why their is a problem in the first place.

  rH3uYcBX

 7. Maybe you should make changes to the page subject title dinges Blog Archive Lara -voor Anneke- to something more specific for your webpage you create. I enjoyed the post nevertheless.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: