Blog!

By laraschrijft

10/01/2008

Tags:

Category: Uncategorized

2 Comments »

Ik heb een blog. Ik heb ècht een blog ofwa!? (hij ziet er echt tè stylish punk uit, binnenkort eens veranderen/nuanceren :p)

Voor zij die’t niet weten -voel u niet in uw gat gebeten, ik weet het zelf 3dagen- vertrek ik zondag op DTS.

Dat brengt met zich mee dat ik een halfjaar in het buitenland ga vertoeven en jullie dus niet meer zo frequentelijk kan verblijden met mijn aanwezigheid.
Ik ben zelf niet zo’n reisbloglezer, dus wou ik dit eigenlijk niet doen… maar Anneke is dit blijkbaar wel, dat is me gisteren wel duidelijk geworden.
En als er ééntje is, is er vast nog wel ééntje…en omdat ik mijn gevoelens jegens reisblogs enzo niet moet projecteren op andere mensen, besloot ik dat ik dan maar een blog ging aanmaken voor allerhande Annekes!

Voor de leken:
DTS staat voor discipelschapstrainingschool (is dat één woord?). Komt neer op véél leren over God en mezelf en dan drie maanden op buitenlandse…uhhh…stage ofzo. Een soort ontwikkelingswerk/zending/ondersteuning van plaatselijke gemeentes.

Gisteren ging de mega-DTS van start, waar ik dus iets later bij op de kar spring.
(http://www.ywam.nl/heidebeek/2007/09/megadts-vanaf-9-januari)
Voor zij die er echt niks van weten (en geen zin hebben om te klikken);
Een gewone DTS bestaat uit een lesfase van 3maanden en daarna een Outreach naar een tot op het einde toe onbekend land. De mega-DTS is een samenwerking tussen YWAM Amsterdam en YWAM Heidebeek en ziet er dus iets anders uit.
Er zal een maand lesgegeven worden in Heidebeek, dan een maand in Amsterdam. Dan volgt een eerste outreach in Nederland zelf (ik weet nog niet waar ik ga zijn dan).
Dan volgt een nieuwe lesfase van een maand in Singapore, waarop aangesloten een outreach naar respectievelijk China of Indonesie. (een ander land kan ook, dat weet ik allemaal nog niet)

Ik ga me dus gezellig zes maanden ophouden met keeskoppen, (heb ik dat woord nu ècht gezegd???) maar goed, in Ichtus en Breeze zijn we niet anders gewoon.

Als ge mij nog een laatste groet wilt brengen, kunt ge uzelf nog in mijn -onbestaand- schema proberen proppen. Tot vrijdag zit ik in Leuven, daarna zit ik tot zondag in Peer. Ik ga vrijdag hopelijk in de Bascule zitten en daarna ofwel Amazing Five ofwel optredens in Achel (lift, iemand?)
En zondag ben ik nog in de dienst.

Houdoe! (ik doe het meteen goed.)

Advertenties

2 Responses to “Blog!”

 1. Hey Lara,

  Ik vind het zelf allemaal ontzettend spannend en ik niet eens ergens naartoe! Ik wil me bij deze outen als een “Anneke”. Altijd fijn om te lezen wat die belgjes in’t buitenland allemaal uitvreten. 🙂 Hou je goed ginder en breng een hoop straffe verhalen mee op’t kamp volgende zomer!

  Liefs,
  Philip

 2. Hey punkrocker

  sorry dat ik niet bij u afscheid kon zijn in de dienst ik hoop niet dat je boos bent ik moest helaas werken en kon geen vrij krijge.
  ik wens u veel succes en sterkte

  God Love`s you

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: